Κοινωνικοί Φορείς

"Το καλό...ανακυκλώνεται".

Η εταιρεία μας στην προσπάθεια της να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο ,όχι μόνο για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για την οικονομική ενίσχυση ασθενών ομάδων του πληθυσμού δημιούργησε το CAR4CARE ,που αποτελεί τον συνδυασμό της ανακύκλωσης αυτοκινήτων με κοινωνική συνεισφορά. Το CAR4CARE έχει την χαρά και την τιμή να συνεργάζεται με ουσιαστικούς κοινωνικούς φορείς και ιδρύματα, όπου εμπνευσμένοι και ξεχωριστοί άνθρωποι καθημερινά προσπαθούν και καταφέρνουν να δημιουργούν έναν καλύτερο κόσμο, ένα καλύτερο αύριο… για όλους μας. 

Λίγα λόγια για την ενέργεια αυτή…

  • Γιατί μας έχουν επιλέξει όλοι αυτοί οι φορείς;

Γιατί υποστηρίζουν τις εταιρίες με καινοτόμες δράσεις που πάνω απ' όλα προασπίζονται τον άνθρωπο και διαθέτουν πραγματική περιβαλλοντολογική  και κοινωνική συνείδηση, έχοντας ένα ενιαίο όραμα , ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

  • Γιατί αποτελεί αξιόπιστη πηγή συνεισφοράς.

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα χιλιάδες αυτοκίνητα  δίνονται για ανακύκλωση ή εγκαταλείπονται στους δρόμους ρυπαίνοντας σημαντικά το περιβάλλον. Αναλογιστείτε αν όλα αυτά τα οχήματα ανακυκλωνόντουσαν σωστά και για κάθε ένα από αυτά, δωρίζαμε ένα ποσό σε ένα ίδρυμα ή φορέα.  Αν αυτό γινόταν πραγματικότητα ο όγκος της κοινωνικής βοήθειας θα ήταν τεράστιος, βοηθώντας ουσιαστικά τον συνάθρωπο.

  • Ποιός “φροντίζει” για όλη την διαδικασία;

Το CAR4CARE νοιάζεται πραγματικά για το περιβάλλον και τον συνάνθρωπο , έτσι καθημερινά «επικοινωνεί» την προσπάθεια όλων μας, όχι μόνο να σώσουμε το περιβάλλον αλλά και να ενισχύσουμε τις κοινωνικές ομάδες , με αποτέλεσμα να «φροντίζει» για όλες τις διαδικασίες, όπου με ασφάλεια, αμεσότητα  και ευαισθησία φθάνουν τα χρήματα στον φορέα που τα έχει τόση ανάγκη.

  • Έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

 Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν, πολλές φορές δεν ξέρουν πώς ή θεωρούν ότι πρέπει να δώσουν χρήματα και έτσι δυστυχώς εγκαταλείπουν  την οποιαδήποτε προσπάθεια κοινωνικής ενίσχυσης. Εμείς όμως  φροντίζουμε απλά με την  ανακύκλωση του αυτοκινήτου να  υποστηρίζουμε  τους συμμετέχοντες φορείς, επιτρέποντας την καλή πράξη να πραγματοποιηθεί και το καλό να ανακυκλωθεί.

 Μεταβείτε στην λίστα φορέα που σας ενδιαφέρει.

Ποια στοιχεία μου έχει στην κατοχή του ο Κοινωνικός Φορέας που έχω επιλέξει να ενισχύσω;

Για την αποστολή της ευχαριστήριας επιστολής προς εσάς, κοινοποιούμε στον Κοινωνικό Φορέα μόνο το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση σας. 

Χάρτης Ιστοσελίδων | Όροι Χρήσης | Η πολιτική μας για τα Cookies | Δήλωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων