Αναλυτικά η διαδικασία ανακύκλωσης αυτοκινήτων.

Συλλογή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Συγκεντρώστε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζεστε είτε απο την ενότητα μας Σχετικά Έντυπα είτε κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο contact@car4care.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 21 3333 7777.

Συμπλήρωση εντύπων για την ανακύκλωση του αυτοκινήτου.

Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσετε την Υπεύθυνη Δήλωση που μπορείτε να την «κατεβάσετε» επιλέγοντας την, ή μεταβαίνοντας στην ενότητα Υπεύθυνες Δηλώσεις, των Σχετικών Εντύπων. Μπορείτε ακόμη και να την προμηθευτείτε ως έντυπο στα Κ.Ε.Π  ή στις Δ/σεις Μεταφορών ή να σας την αποστείλουμε. Στη συνέχεια αφού την συμπληρώσετε θα πρέπει να την επικυρώσετε σε Κ.Ε.Π. ή σε αστυνομικό τμήμα. 

Αποστολή των συμπληρωμένων εντύπων.

Μόλις λάβουμε όλα τα απαραίτητα έντυπα και δικαιολογητικά απο εσάς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να κανονίσουμε την δωρεάν μεταφορά του αυτοκινήτου σας στις εγκαταστάσεις μας.

Διαδικασία Οριστικής Διαγραφής και Απόσυρσης του Αυτοκινήτου.

 Σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας καταχωρούμε στην Ε.Δ.Ο.Ε όλα τα στοιχεία του οχήματος σας για την τελική έγκριση της Οριστικής Διαγραφής. Έαν το δικαιούστε θα λάβετε και το όφελος της απόσυρσης.

Τελικό στάδιο της Διαδικασίας Ανακύκλωσης του Οχήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της έγκρισης απο την Ε.Δ.Ο.Ε σας αποστέλουμε τα έγγραφα που πιστοποιούν την οριστική διαγραφή του οχήματος σας. Στη συνέχεια θα προβούμε στην κατάθεση του ποσού, στον Κοινωνικό Φορέα που έχετε επιλέξει, όπου θα λάβετε και την ευχαριστήρια επιστολή.

Χάρτης Ιστοσελίδων | Όροι Χρήσης | Η πολιτική μας για τα Cookies | Δήλωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων