Γενικά θέματα για το CAR4CARE.

Τι είναι το CAR4CARE;

Είναι ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης αυτοκίνητου με κοινωνική συνεισφορά.

Το CAR4CARE αντιπροσωπεύει την ιδέα ότι το "καλό ανακυκλώνεται ", έτσι η χρησιμοποίηση ενός παλιού αυτοκινήτου που θα ανακυκλωθεί θα συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και θα στηρίξει εξ’ ονόματος σας τον κοινωνικό φορέα της επιλογής σας. Με μια απλή κίνηση, η ανακύκλωση του αυτοκινήτου σας, προστατεύει το περιβάλλον και βοηθά τον συνάνθρωπο .

Γιατί δημιουργήθηκε το CAR4CARE;

Η προσήλωση στην αξία της ανακύκλωσης, ο έμπρακτος σεβασμός στο περιβάλλον η εταιρική μας αποστολή για την μέγιστη προστασία της φύσης, αλλά και η αγάπη και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο, «οδήγησαν» την εταιρεία μας στη δημιουργία του CAR4CARE στα πλαίσια της κοινωνικής συνεισφοράς και ευθύνης.

Το CAR4CARE είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, και δεν μπορεί να παραμένει ανεπηρέαστο από τα δεδομένα της εποχής.

Με οδηγό οτι το "καλό ανακυκλώνεται" και με συνεχείς δράσεις και διαφημιστικές προβολές προσπαθεί να επικοινωνήσει την ιδέα της ανακύκλωσης αυτοκινήτων και να μεγιστοποιήσει τη κοινωνική συνεισφορά για την στήριξη κοινωνικών φορέων και ιδρυμάτων αλληλεγγύης. 

 

Σε ποιους απευθύνεται το CAR4CARE;

Το CAR4CARE απευθύνεται σε όλους τους κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που πιστεύουν και υποστηρίζουν έμπρακτα οτι το "καλό ανακυκλώνεται". Φυσικά απευθύνεται και σε όλους όσους διαθέτουν Ι.Χ αυτοκίνητο  ή ελαφρύ φορτηγό (3,5τ) που έχει φτάσει κοντά στο τέλος κύκλου ζωής και επιθυμούν να το ανακυκλώσουν και να προσφέρουν την στήριξη τους σε κοινωνικούς φορείς και ιδρύματα αλληλεγγύης.

Πως λειτουργεί το CAR4CARE;

Το CAR4CARE γεφυρώνει την ανακύκλωση αυτοκινήτου με την κοινωνική συνεισφορά μέσω της καταβολής χρημάτων στους φορείς επιλογής του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Στόχος του CAR4CARE είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η συνεχής υποστήριξη των δράσεων των συνεργαζόμενων φορέων.
Προσπαθούμε να αφυπνίσουμε την «ανακυκλωτική» συνείδηση και να συνδέσουμε την αγάπη για το περιβάλλον με την αγάπη για τον συνάνθρωπο. Έτσι στοχεύουμε στην ενίσχυση της κοινωνικής συνεισφοράς ανακυκλώνοντας παλαιά οχήματα.

Γιατί να έχω εμπιστοσύνη στο CAR4CARE;

Γιατί είμαστε η μεγαλύτερη μονάδα ανακύκλωσης στην Ελλάδα και ακολουθούμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την ανακύκλωση του οχήματος σας.

Με ποιους φορείς συνεργάζεται το CAR4CARE;

Το CAR4CARE στα πλαίσια της δράσης του και εφαρμόζοντας  "το καλό... ανακυκλώνεται" συνεργάζεται με πολλούς διαφορετικούς κοινωνικούς φορείς. Για να ενημερωθείτε για τους συνεργαζόμενους φορείς και ιδρύματα και για να συμμετάσχετε στην δράση και αποστολή τους παρακαλώ μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο Πατώντας εδώ.

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί το CAR4CARE;

Η επιλογή έχει γίνει με βάση την μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να καλύψουμε όλη την Ελλάδα και εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χάρτης Ιστοσελίδων | Όροι Χρήσης | Η πολιτική μας για τα Cookies | Δήλωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων