Ειδικά θέματα για το CAR4CARE.

Τί ποσό θα δοθεί στον κοινωνικό φορέα της επιλογής μου;

Για κάθε ένα αυτοκίνητο που θα ανακυκλώνουμε μέσα απο το πρόγραμμα CAR4CARE, θα δίνουμε το ποσό των € 50,00 στον φορέα που έχει επιλέξει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Το ποσό της συνεισφοράς μου στον κοινωνικό φορέα αλλάζει ανάλογα με την αξία του αυτοκινήτου;

Το ποσό της συνεισφοράς είναι το ίδιο ανεξαρτήτου τύπου και χρονολογίας του αυτοκινήτου.

Μπορώ να επιλέξω δύο ή περισσότερους φορείς και να μοιραστεί η συνεισφορά μου;

Θα πρέπει να επιλέξετε έναν από τους φορείς που συνεργαζόμαστε.

Μπορώ να διαθέσω το ποσό σε άλλο φορέα/ίδρυμα της επιλογής μου;

Προς το παρόν όχι, η λίστα διευρύνεται με βάση τα κριτήρια που έχουν θεσπιστεί για την επιλογή των φορέων. Για την ώρα μπορείτε να επιλέξετε να ενισχύσετε έναν από τους υφιστάμενους φορείς. Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη λίστα των φορέων, ιδρυμάτων.

Υπάρχουν πολύ περισσότεροι κοινωνικοί φορείς από αυτούς που αναφέρετε στον κατάλογο σας. Γιατί έχετε επιλέξει τους συγκεκριμένους;

Η εταιρεία μας έχει επιλέξει αντιπροσωπευτικούς φορείς και ιδρύματα που δραστηριοποιούνται πανελλαδικά και ανταποκρίνονται με μέγιστη ευαισθησία και προσήλωση στο συνάνθρωπο.

Είμαι υπεύθυνος/η ενός κοινωνικού φορέα. Μπορώ να προσθέσω το δικό μου φορέα στο CAR4CARE;

Αν στόχος σας είναι η ευαισθητοποίηση όσων περισσότερων ανθρώπων μέσω της ανακύκλωσης αυτοκινήτου για την στήριξη των συνανθρώπων μας και είστε κοινωνικός φορέας με πανελλαδική και ουσιαστική δράση, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ο κοινωνικός φορέας θα επικοινωνήσει μαζί μου, αφού έχει λάβει τη συνεισφορά μου;

Ο κοινωνικός φορέας θα σας αποστείλει μόνο την ευχαριστήρια επιστολή. Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσει μαζί σας, θα σας φέρουμε σε επάφη με τους υπεύθυνους επικοινωνίας του Ιδρύματος που έχετε επιλέξει να ενισχύσετε, για να ενημερωθείτε για τις περαιτέρω δράσεις τους.

Πως μπορώ να είμαι βέβαιος ότι τα χρήματα θα φτάσουν στον φορέα της επιλογής μου;

Θα σας αποστείλουμε αντίγραφο της απόδειξης του ποσού που καταθέσαμε στον φορέα της επιλογής σας και θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς ευχαριστήρια επιστολή από το φορέα.

Χάρτης Ιστοσελίδων | Όροι Χρήσης | Η πολιτική μας για τα Cookies | Δήλωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων